Saturday, November 6, 2010

What Is The Best Way To Masterbate In The Car

indulges me: another training base! Double

As I mentioned in a previous post , I'm torteggiando left and right, and this allows me to not only impractical and speed in carrying out the sweets, but also to experiment with new recipes, unions and special flavors and never felt this tart with pastry ovis mollis and filled with chocolate cream frangipani ne è la prova!



Un paio di mesi fa se avessi letto una ricetta come questa avrei pensato "....eeeeeeh?!?" (dai ammettetelo che molti di voi hanno pensato lo stesso, non lasciatemi sola nella mia ignoranza più abissale!!), poi però ho fatto il corso base di panetteria e pasticceria, dove mi hanno insegnato questa ovis molis, che altro non è che una frolla fatta con i tuorli delle uova sode ed è infatti conosciuta anche come frolla ungherese.
Poi gironzolando alla ricerca di qualche crema nuova per riempire le mie crostate, mi sono imbattuta nella crema frangipane, ossia una crema mandorlosa (e anche piuttosto burrosa!) che spesso viene associata alle amarene. Io non avendo queste ultime mi sono buttata sul cioccolato, che tanto si combina sempre bene ;)) e ho seguito la ricetta di Anna .

Prima di lasciarvi alla ricetta, vi comunico che ho deciso di mandare almeno un piccolo pensierino a uno dei 62 partecipanti al mio giveaway ...lo so, avevo detto che sarebbe stato valido solo al raggiungimento dei 100, ma mi avete dato tante soddisfazioni in questi mesi, siete in tanti a seguirmi, a commentarmi e in tanti avete anche partecipato a questo giochino, quindi vi voglio however reward.
And I do it live! I opened the site now random.org sign numbers: max.62 min.1 ... I'm going to click ... click, eh? ... NUMBER 4! The participant number 4 in order of comments is ... Tania Dulcis in furno !
'll leave a blog comment to Tania that I hope I will soon send an email with your address to send the little thought in my mind ... Tania Congratulations and thanks to all who participated!



INGREDIENTS for ovis mollis
flour 450g butter 300g


yolks 170g sugar 80g boiled
A pinch salt to taste flavors


ingredients for cream
125g butter 115g sugar

Eggs 2
chocolate chopped 100g ground almonds 125g

Rum to taste
sliced \u200b\u200balmonds taste





PROCEDURE
Boil the eggs for 8 / 10 minutes, then divide the egg yolks from the whites and cool (Action needed to avoid losing to a settacciarli casino, I say this from experience, as always, of course: ()


Setacciare la farina (lasciare un po' per i tuorli) e formare una grande fontana, direi più un semicerchio.


Aiutandosi con la farina rimasta setacciare anche i tuorli (almeno un paio di volte) e metterlo poi nel semicerchio, insieme al resto della farina.

Spezzettare il burro in mezzo alla fontanona e mescolare allo zucchero, al sale e agli aromi (io ho usato quello alla mandorla, seen that the cream which had filled the tart).

After mixing well to sugar and butter, add the sifted flour and egg yolks until it forms a ball (do not worry that will be formed, although there seems to be possible!) and as usual, put it in the fridge for half an hour to chill.

Meanwhile work softened butter until creamy.

Add the sugar to make the mixture frothy.

Combine eggs, chocolate and chopped almonds, mixing all well.


I do not usually put rum, but this time I added a "cichinin" (for the Friuli region could be translated as droplets) of liquor to Mandarin, who came from nowhere and no drinking, since the taste is horrid, but that really gave a good taste to the soup.


Now prepare the tart: Roll out the dough (about 0.5 cm), put it into the mold, puncture and fill with cream.

After removing the pulp with a surplus, decorate with sliced \u200b\u200balmonds.

Bake at 160 º for about half an hour, covering with foil to prevent scorching on the almonds.

oven and allow to cool before removing from the mold, otherwise breaks. The dough is more you can use it for another tart, but I advise you to use simple cookies, because this type of pastry is very crumbly.

ENJOY!

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