Nevica. E un po' piove. Adoro l'inverno e avrei tanta voglia di svegliarmi la mattina e trovare tutto imbiancato di neve. E rimanere a godermi lo spettacolo al calduccio di casa, con una bella tazza fumante di cioccolato. O magari infilarmi gli scarponi e il giaccone e lanciarmi and play with my niece.
Too much? Sorry, but this is the period of sweet dreams:)
And with that we close the post recipes OrtoCori (only because I finished products) and there I put a variant of a well prepared base: pie crust full of pasta with pumpkin sauce and .
This cake tastes pretty special, I warn you, here and found very favorable opinions totally opposed opinions, the taste is sweet because of the pumpkin, but very soft for the presence of white sauce, I can tell you is that I personally definitely not a light cake! ;))
INGREDIENTS
flour 100g wholemeal flour 100g
100g butter 3 tablespoons cold water Salt to taste
Pumpkin grilled OrtoCori 1 package
flour 50g butter 50g
Milk to taste (1/2-1 liters)
cheese 2 eggs 1
Salt, pepper, nutmeg and grated cheese to taste
Sottilette 3
PROCEDIMENTO
Preparare la pasta briseè come al solito ( qui la mia preparazione) ossia unendo la farina con il burro freddo a tocchetti e il sale facendo diventare un composto bricioloso.
Aggiungere poi man mano l'acqua e impastare fino ad ottenere una palla.
Mettere l'impasto in una pellicola a riposare nel frigo per almeno una mezz'oretta.
Preparare nel frattempo la besciamella, avverto che io seguo la ricetta della mamma, che so perfettamente non essere quella classica, ma questo ho imparato e in velocità è per me la migliore! Sciogliere quindi il burro con un po' di latte in una casseruola con doppio fondo.
Aggiungere man mano la farina continuando a mescolare su fuoco medio.
Aggiungere latte fino ad ottenere una consistenza cremosa.
Put the sauce in a bowl with the cheese, salt and pepper to taste. I put a good sprinkling of nutmeg because I really like.
At this point, "creating" the pie: Roll out the pie crust into a mold and lay the pumpkin on the bottom slightly drained.
Now add the sauce, which will be a little 'Sfreddo, an egg and grated cheese if you feel it lacks flavor.
Add the cream into the mold and garnish with some slices.
Bake at 170 º for 30 '/ 45' or so, when the slices have got a nice tan.
Serve warm or cold.
ENJOY!
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