Thursday, February 17, 2011

How To Moisten Cigar Wrap

bigusto chocolate cake decorated with pastry tarts with crispy

I returned from my weekend in a Sicilian Udine humid and rainy, with a cold, followed by cough, I did not even spring a second ... I did not understand so much momentum in the cook if he Moreover, as of course I'm doing a lot of practice (il che significa anche parecchie assaggiate a qualsiasi ora del giorno...) non vi sorprenderete delle mie lunghe assenze e delle mie ricette un po' ripetive, dolcidolciesolodolci!.
Spero non me ne vogliate davvero, che ne dite se mi faccio perdonare con una cosina nuova? Un mesetto fa circa mi è stata commissionata dal babbo una torta per due amici che compivano gli anni (ve ne accenavo in questo post ), uno corridore di rally e un cacciatore (notare il gagliardetto!!), e siccome non avevo molto tempo sono andata sul semplice: torta decorata con cialda .


Initially I wanted to cover it all MMF , but I had very little time and too little momentum, so I tried some cream and decorated with "junk" variety. I was very pleased with the result, although the cream lasdciava something to be desired and the decorations on the sides followed a bit 'too much gravity!
For the fillings I have to thank Lucia, who gave me a couple of tips via email to the white cream, and almost half of the blogosphere for the cream to Nesquik! ;)



INGREDIENTS
Sponge 1 to 10 eggs, 300g sugar, 300g flour, a pinch of salt and baking soda.
Bayles from the white cream 600ml milk, 180g sugar, 80g of cornstarch, 100 ml of whipped cream to taste and Bayles
Nesquik cream 500ml milk 50g cornflour, 50g Nesquik 70g dark chocolate and 60g of sugar
Bathroom with 500ml milk and Bayles ca.in total
Whipped cream 500ml least
MMF wafer taste and stains
Decorazioni varie e coloranti a piacimento



PROCEDIMENTO
Preparare il pan di spagna come sempre: montare uova, zucchero, sale e bicarbonato fino a ottenere un composto che scrive (minimo 15'-20') e poi aggiungere pian piano la farina setacciata, mescolando dal basso verso l'alto per non smontare il tutto.
Cuocere in forno caldo a 170º per 30'/40'; io per non scurirlo troppo sopra metto della carta argentata che tolgo una decina di minuti prima della fine cottura.



As always, the sponge can be prepared first (1-2days). because then you cut better, and in this case the cream must be made before, because they have to harden.
start with the white cream, courtesy electronically by Lucia : put a pot of starch and sugar, add milk and cook over low heat until thickened.


Let cool, cover with plastic wrap and refrigerate.


Per la crema di Nesquik mettere il latte sul fuoco con il cioccolato.


Nel frattempo mescolare Nesquik, farina e zucchero in una ciotola.


Unire al latte e cioccolato e cuocere a fuoco lento fino al raggiungimento della densità preferita.


Allo stesso modo dell'altra crema, lasciare raffreddare, coprire con la pellicola in modo tale che aderisca con la crema per not doing so they form a film and refrigerate.


When the white cream is very cold add the whipped cream and Bayles, the latter aggiungetene according to taste.


Now you can fill the cake, I have kept inside the mold because it maintained more stable. Sprinkle the cake with milk and Bayles (again you must decide what content you want it) and then a layer of cream to white Bayles and a layer with the cream to Nesquik.


Ricoprire la torta con la panna montata e tenerla in frigorifero.


Per quanto riguarda la cialda, io vi inserisco qua il procedimento, ma in realtà cercate di farlo almeno un paio di giorni prima in modo tale che si indurisca per bene.
Stendete quindi il MMF .



Appoggiate il disegno (si ringrazia il cognatino!) e tagliate i bordi in modo tale da far venire fuori il gagliardetto. Passate poi il disegno interno sulla carta forno trasparente.


At this point with a pencil brush up on drawing directly on the banner, taking care not to squeeze too much.


is the final result. The explanation is a bit 'messed up, but I hope the pictures help you.


With MMF remained, after having obtained the letters with colored dyes. Finally, paint the design using the colors of the banner as though they were watercolors.


also supports the pennant and the letters on the cake and then sbizzarritevi with the decorations. If you're better than me and have a decent cream more than I used I think you can even decorate with whipped cream and pastry bag.
I hope you have some tips interesting and not too complicated.


ENJOY!

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