Ok, have taken their bad, I admit, I am sorry and I regret ... and why? you say. Because this recipe has nearly a year and if it still sees my kitchen of Taranto; this because I'm not cooking almost anything, especially salty, so I had to go and comb through the thousands of photographs I have to find something salty and not you come with diabetes.
is obviously not having much in arrears and then I folded up a pie, just to vary, as this blog that are sweet or savory pies just seems that treats! Beccatevi then this tart yogurt salt .
I have taken it from someone on the internet, I do not want the owner of the recipe because they just do not know to whom, so I can not put the source. If anyone read these lines and to recognize his creation, I also write a comment and in less than no time I put the source.
INGREDIENTS
Eggs 3
100g natural yoghurt (I had usato il mio fatto in casa)
Olio 60g
Farina 300g
Parmigiano reggiano o simili 100g
Lievito 1 bustina
Sale, pepe e latte q.b.
Mozzarella, formaggini, sottilette, wurstel o quello che più vi piace per il ripieno q.b.
PROCEDIMENTO
Montare le uova con l'olio.
Se il composto è troppo solido aggiungere un po' di latte, poi versarne metà in uno stampo per torta imburrato o rivestito con carta forno.
Aggiungere a questo punto il ripieno che avete scelto e poi coprirlo con il resto del composto.
Infornare a 160º/180º per circa una mezz'oretta, provando con lo stecchino se non vi sentite sicuri (comunque quando sopra è dorato`, dovrebbe essere pronta).
Lasciare intiepidire un attimo prima di servire.
Visto che filante?!
BUON APPETITO!
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